Ajankohtaiset

Rekrytointi: kaksi teknistä myyjää

Kasvumme myötä meillä on ilo tarjota kahdelle hyvälle myyntihenkilölle töitä. Pääset myymään uniikkeja tuotteita useille eri asiakasryhmille. Vastaavia tuotteita ei ole kilpailijoilla.

CaraCom Group Oy:n osakkeiden lisämerkintäpäätös

CaraCom Group Oy:n hallitus päätti 4.5.2020 vapauttaa merkittäväksi 2500 kpl osakkeen merkintäkannan. Merkintävarat suunnataan 100-prosenttisesti tuotekehitykseen yhtiön ratkaisujen voimakkaasti kasvaneen ja monipuolistuneen kysynnän vuoksi.

CaraComin kasvojentunnistus Suomen laajimpaan käyttöön

CaraCom Group Oy:n kasvojentunnistus otetaan Suomessa toistaiseksi laajimpaan käyttöön 1.6. alkaen, kun teknologia liitetään Norlicin Ontime Työaikaraportointi -järjestelmään, jota käyttää yli 50 000 palkansaajaa eri puolilla Suomea. Sen jälkeen kasvoilla voi kirjautua muun muassa töihin, lounaalle ja pois töistä.

Poikkeustilanne – työntekijän etäperehdys ja korona-tiedotuskanava nyt ilmaiseksi käyttöön

Suurasiakkaamme laajensi tehtaallaan työntekijän perehdytys- ja tenttiohjelmiston käyttöä myös koronavirusepidemia-tiedotukseen. Tarjoamme nyt kaikille yrityksille ilmaiseksi samaa mahdollisuutta – saat paketissa tehokkaan etäperehdytyssovelluksen, joka sisältää Covid-19 -tentin.

Norlic ja CaraCom yhteistyöhön: Työaikaraportointi kasvotunnistuksella mahdollista nyt Ontimessa

”Kysyntä kasvojentunnistusteknologialle on tällä hetkellä hyvin voimakkaassa kasvussa. Moderni teknologiamme mahdollistaa myös erittäin kustannustehokkaan toteutuksen, mikä varmasti kiinnostaa myös Ontime Työaikaraportointia käyttäviä yrityksiä”, toteaa CaraCom Oy:n toimitusjohtaja Santtu Harjuhaahto.

CrewCare-päivitys: työmaan ajoneuvoliikenne hallintaan etätunnistuksella

CaraComin CrewCare- toiminnanohjausjärjestelmä toimii jatkossa myös työmaan ajoneuvovirran kulunvalvojana. Kuljettajien perehdytykset voidaan toteuttaa etänä tai paikan päällä.

CrewCare-päivitys – käyttöliittymät julkaistaan myös englanniksi ja ruotsiksi

CaraComin CrewCare-toiminnanohjausjärjestelmä päivittyy uusilla kieliversioilla maaliskuun aikana asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Kieliversiot lisätään oletuksena asiakkaidemme tilauksiin ja käyttöliittymiin ilman veloitusta.

CrewCare-päivitys: työkohteen ennakkoarviointi

Työkohteen ennakkoarviointi on oleellinen osa työturvallisuutta. CaraComin CrewCare-toiminannanohjausjärjestelmä päivittyy tammikuussa 2020 uudella, helppokäyttöisellä työkohteen arviointiosiolla.

CaraComin rajapinta julkaistiin – kasvojentunnistus nyt helposti oman palvelunne osaksi

CaraCom Group Oy tarjoaa nyt asiakkailleen ja kumppaneilleen rajapinnan, joka mahdollistaa kasvojentunnistuksen käyttöönoton automatisoituna osana omaa järjestelmäänne. Nopeaan käyttöönottovaiheeseen sisältyy GDPR-auditointi.

Kohti Ruotsin markkinoita

CaraCom kutsuttiin mukaan Grow to Market Sweden -hankkeen kasvuyhtiöihin. Kasvuohjelma johti vientijohtajamme Tomi Vuorisen ja CaraComin yhdysvaltalaisen markkinointiammattilaisen Dean DiNardin Tukholmaan viime viikon ajaksi.

CaraCom Kasvu Open 2019 -finaaliin

Kasvu Open 2019 -tuomaristo on julkistanut finaaliin valitut yritykset. CaraCom Group Oy valittiin Start Start Up ja Spin Off -ideasarjan finalistiksi. Finaalissa kilpailee 31 Suomen parasta startupia.

Iltalehti ja Mikrobitti kertovat CaraComin kasvojentunnistuksesta

CaraCom kiinnostaa mediaa, sillä olemme Pohjoismaiden johtava biometrisen kasvojentunnistusteknologian kehittäjä.

Uusi tuotejulkaisu –  työntekijän perehdytystyökalu, joka integroituu kuluvalvontaan

CaraComin First1Step on GDPR-auditoitu, tenttiominaisuudella ja täysillä muokkaustoiminnoilla varustettu työntekijän sähköinen perehdytystyökalu, joka voidaan integroida kulunvalvontaan. Näin työpaikalle pääsevät vain henkilöt, jotka ovat läpäisseet kokeet ja joiden luvat ovat voimassa.

Rahoituskierros onnistuneesti päätökseen

CaraCom Group Oy:n rahoituskierroksen maksitavoite täyttyi ennakoitua nopeammin 1,5 M€:n valuaatiolla.

CaraID vientimarkkinoille

Suomalaiset CaraCom Group Oy ja IDcontrol Oy ovat solmineet turvallisuusratkaisujen vientiä koskevan yhteistyösopimuksen.

CaraCom ja ANEO Software yhteistyöhön

CaraCom Group Oy ja Suomen suosituimman kunnossapitojärjestelmän Artturin kehittänyt ANEO Software Oy ovat solmineet sopimuksen yhteistyöstä.

Sijoita tulevaisuuteen

Lähde kanssamme tulevaisuuden aallonharjalle. CaraCom lähtee laajentumaan nyt kansainvälisille markkinoille ja hakee mukaan sijoittajia. 

CaraCom lanseeraa markkinoille uuden CaraID – sisätilanhallintajärjestelmän

CaraID on uudenlainen valvontajärjestelmä joka on kehitetty vastaamaan nykyaikaisia vaatimuksia erilaisten kohteiden turvallisuuteen ja tilanhallintaan liittyen. 

CaraCom Group Oy yhteistyöhön Klinger Finland Oy:n kanssa

Äskettäin allekirjoitetun yhteistyösopimuksen kautta CaraComin innovaatiot saatetaan osaksi Klinger Finland Oy:n teknisen kaupan vahvaa osaamista

Huomisen tulevaisuus, tänään!

Olisitko arvannut, mistä yrityksen nimi CaraCom juontaa juurensa?

Helppo kirjautuminen järjestelmään

Kirjautuminen järjestelmään kotisivujen kautta. Nyt loppuu turha arpominen kirjautumissivujen etsimisessä.

CaraCom on nyt Tilaajavastuu-partneri

CaraCom on nyt mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa!

Rekry: Kaksi teknistä myyntiedustajaa

CaraCom Group Oy etsii kahta teknistä myyntiedustajaa työturvallisuuteen keskittyneiden ohjelmistopalveluiden pariin.

CaraCom esittelyssä Tilaajavastuun blogissa

Blogissa avataan Tilaajavastuun ja CaraComin yhteistyötä, jonka myötä palveluun saadaan sekä Taitorekisterin että Valttikortin aina ajan tasalla olevat tiedot.

Haluatko mukaan testaamaan tulevaisuutta?

CaraCom hakee mukaan 10 yhteistyöyritystä käyttämään ja testaamaan työturvallisuuteen perustuvia toiminnanohjaus- ja havaintopalveluita.

Helpotusta työmaiden valvontaan

Tekniikka & talous kirjoitti CaraComin kehitystyöstä.

Kasvojentunnistus tulee työmaille

Projektiuutiset uutisoi työmaiden tunnistautumisesta.

Kasvojentunnistus työmaalla

Rakennuslehti innostui CaraComin palveluista.