• Työturvallisuus
 • Työnjohto

Työturvallisuus

Caracom – työturvallisuus edellä, kaikkien eduksi

Turvallinen työpaikka on kaikkien etu. Työntekijät pääsevät ehjänä kotiin ja yrityksen tuotanto sekä tuotto pysyvät vakaalla pohjalla, kun tapaturmilta sekä vaaratilanteilta vältytään.

Yksikin onnettomuus on liikaa. Missiomme on, että tulevaisuudessa Caracomin avulla poistetaan suurin osa vaaratekijöistä ja onnettomuuksista, toimitusjohtaja Santtu Harjuhaahto linjaa.

caracom tyoturvallisuus 1

Caracom parantaa työntekijöiden turvallisuutta tehostamalla havainnointia ja tiedonkulkua

 • Työturvallisuuteen keskittynyt hallintakokonaisuus tekee työpaikasta turvallisemman
 • Turvallisuusriskit ovat tiedossa ja ne korjataan tehokkaasti
 • Selkeästi määritellyt vastuut ja valvonta

Caracom tuo työmaille kattavan hallintakokonaisuuden havainnoilla, työnjohdolla sekä kulunvalvonnalla, mikä on käytettävissä tietokoneella, tabletilla ja mobiilissa. Kokonaisuuden avulla työmaalla ovat vain paikalle kuuluvat henkilöt ajantasalla olevin työluvin ja vaaranpaikat on helppo tunnistaa sekä korjata.

 • Työkaluja kenttätyöhön

  Työkaluja kenttätyöhön

  Työkaluja tekijöille käytännön kenttätyöhön

  Työturvallisuuden parantaminen on kaikkien etu ja Caracom on uranuurtaja työmaiden turvallisuuden päivittämisessä tähän päivään. Automaatio ja nopeat langattomat yhteydet mahdollistavat tarkan ja aina ajan tasalla olevan järjestelmän kehittämisen.

  Caracomin tavoite on parantaa ja tehostaa työturvallisuutta työmailla, minkä tarpeen yrityksen taustalla toimivat henkilöt ovat itse tunnistaneet käytännössä työmailla sekä vuosien haastattelujen että työmaiden työntekijöiden kokemuksien kautta. Ohjelmiston jokainen osa-alue perustuu työturvallisuuden parantamiselle ilman kompromisseja.

  Käytäntö on Caracomin suunnittelun keskiössä. Kaikki palvelut on kehitetty ensisijaisesti työntekijöiden turvaksi ja eduksi. Jokainen työntekijä tulisi saada ehjänä kotiin, Harjuhaahto täsmentää.

 • Havainnot

  Havainnot

  Työmailla työturvallisuudessa on aukko siinä, kuinka tieto vaaranpaikoista välittyy ja mitkä epäkohdat korjataan. Havainto-ominaisuus välittää havainnot työnjohdolle, joka tekee tarvittavat toimenpiteet työturvallisuuden takaamiseksi. Nämä ilmoitukset eivät jää unholaan, niistä jää aina jälki.

  Joissain yrityksissä edelleen täytetään paperilappuja, joka mennään täyttämään valvomoon ja annetaan henkilölle ja asia käsitellään joskus. Ohjelmiston idea on, että havainnot saadaan reaaliaikaiseksi ja toimenpiteet nopeaksi. Tavoitteena on, että kukaan ei sinne monttuun kävele, toimitusjohtaja Harjuhaahto selventää.

 • Kulunvalvonta

  Kulunvalvonta

  Caracomin järjestelmän avulla työmaalla ovat vain sinne kuuluvat henkilöt. Automaattisen järjestelmän avulla varmistetaan myös se, että kaikilla paikalla olevilla työntekijöillä on luvat ja kortit ajan tasalla ilman erillistä tarkastusta tai seurantaa.

 • Ajantasainen tieto

  Ajantasainen tieto

  Aina ajantasalla oleva tieto

  Työmaan tuorein tieto on saatavilla tietokoneella, tabletilla sekä mobiilissa. Keskitetty työnjohto takaa sen, että vaaranpaikat ja puutteet saadaan korjattua tehokkaasti ja nopeassa aikataulussa.

 • Kustannustehokas

  Kustannustehokas

  Turvallisuuden tehostaminen on mittaamattoman arvokasta ja siksi ohjelmistopaketin hinta määräytyy toiminnallisuuksien ja lisenssien määrän mukaisesti. Hinta esimerkiksi pienelle yritykselle on 100-500 euroa/kk.

  Koko toiminnan idea on, että se on varmasti saatavilla kaikille. Hankinta ei ainakaan jää hinnasta kiinni, Harjuhaahto kertoo.

Ota yhteyttä

Kerromme sinulle lisää työturvallisuuden ratkaisuista työmaalle

Yhteistyössä

Caracom Kumppani TilaajavastuuCaracom Kumppani Tilaajavastuu
Caracom Kumppani Crew CareCaracom Kumppani Crew Care
Caracom Kumppani NetsonoCaracom Kumppani Netsono
Caracom Kumppani Wikstrom MediaCaracom Kumppani Wikstrom Media
Caracom Kumppani FicoloCaracom Kumppani Ficolo
Caracom Klinger FinlandCaracom Klinger Finland
Caracom Kumppani IdControlCaracom Kumppani IdControl
Caracom Kumppani MoonhillCaracom Kumppani Moonhill