• Työturvallisuus
 • Työnjohto

CrewCare-työmaan hallintakokonaisuus

Caracomin CrewCare-järjestelmän avulla työmaan turvallisuuden kehittäminen tehostuu käytännönläheisin keinoin. Jokainen CrewCaren ominaisuuksista on kehitetty työturvallisuus edellä työntekijän työkaluiksi kentälle. Järjestelmän avulla keskitetään työmaan kulunvalvonta, työnjohto, työohjeiden välitys, lupakirjasto sekä jatkuva työmaan havainnointi.

Missiomme on, että tulevaisuudessa Caracomin avulla on mahdollista luoda ennen näkemättömän turvallinen työmaa, toimitusjohtaja Santtu Harjuhaahto toteaa.

caracom työturvallisuus

CrewCare mukautuu yrityksen tarpeisiin

 • Havainnot - helppo, nopea, suora yhteys työnjohtajille
 • Työskentelyluvat - realiaikaisesti päivittyvä lupakirjasto
 • Kulunvalvonta - sähköinen kulunvalvonta, sisään vain luvalliset työntekijät
 • Työtehtävien välitys - tehtävien määrääminen ja valmistumisen seuraaminen etänä

CrewCare tarjoaa skaalautuvan hallintakokonaisuuden jokaisen yrityksen tarpeisiin.

Koko toiminnan idea on, että se on varmasti saatavilla kaikille. Hankinta ei ainakaan jää hinnasta kiinni. Hinta esimerkiksi pienelle yritykselle on 100-500 euroa/kk.,
Santtu Harjuhaahto, Caracom Group Oy, toimitusjohtaja.

 • Havainnot

  Havainnot

  Havainnot helposti ja nopeasti

  Työmailla työturvallisuudessa on aukko siinä, kuinka tieto vaaranpaikoista välittyy ja mitkä epäkohdat korjataan. Havainto-ominaisuuden avulla havainnot välitetään työnjohdolle, joka tekee tarvittavat toimenpiteet työturvallisuuden takaamiseksi. Nämä ilmoitukset eivät jää unholaan, niistä jää aina jälki.

  Joissain yrityksissä edelleen täytetään paperilappuja, joka mennään täyttämään valvomoon ja annetaan henkilölle ja asia käsitellään joskus. Ohjelmiston idea on, että havainnot saadaan reaaliaikaiseksi ja toimenpiteet nopeaksi. Tavoitteena on, että kukaan ei sinne monttuun kävele, toimitusjohtaja Harjuhaahto selventää.

  Työntekijällä on käytössään CrewCare-sovellus, jonka avulla havainnosta otetaan kuva-, video tai äänihavainto. Havainto lähetetään eteenpäin yhdellä napin painalluksella ja se välitetään johdolle välittömästi. CrewCare-järjestelmässä yksittäisenä ominaisuutena vaivattomalla havainnolla on suurin turvallisuusvaikutus, koska sen avulla työmaan turvallisuuden kehittäminen tehostuu selkeästi.

 • Kulunvalvonta

  Kulunvalvonta

  Elektroninen kulunvalvonta

  CrewCaren kautta työmaalle saadaan käyttöön Valttikortti sähköisessä muodossa aina ajan tasalla olevalla tiedolla. Erillisiä lupatarkastuksia ja paperilappuja ei enää tarvita.

 • Työnjohto 24/7

  Työnjohto 24/7

  Työkaluja tekijöille käytännön kenttätyöhön

  Uusien työntekijöiden lisääminen järjestelmään onnistuu kätevästi. Tilaajavastuun lupakirjastosta saadaan ajan tasalla oleva tieto työntekijöiden työluvista ja pätevyyksistä.

  Työnjohtajat näkevät reaaliajassa työmaan tehtävien tilan sekä työntekijät, jotka tehtävää tekevät. Saatavilla on aina ajantasainen tieto työmaan tilanteessa, tietokoneella, tabletilla ja mobiilissa.

  Tehtävään määritellään kohteen sijainti, ohjeistukset, mahdolliset kuvat, suojavarustukset, aika-arviot, ajoneuvot, vaadittavat pätevyydet ja lisähuomiot.

 • Työohjeiden välitys

  Työohjeiden välitys

  Lähetä työtehtävät etänä

  Tiedot työtehtävästä, ajoneuvoista, suojavarustuksesta, ohjeistuksista ja ohjekirjoista ovat saatavilla yhdestä paikasta keskitetysti. Tehokkuus ja turvallisuus samassa käytännönläheisessä paketissa ja helposti saatavilla sähköisessä muodossa.

  Työntekijän on helppo tarkastaa työturvallisuuteen ja työtehtävään liittyvät ohjeet esimerkiksi mobiililaitteella, jolloin epäselvyydet selkenevät kätevästi ja sekä työlaitteita että työkoneita käytetään asianmukaisesti.

 • Lupakirjasto

  Lupakirjasto

  Reaaliaikaiset tiedot ammattiluvista

  CrewCare hakee Tilaajavastuun rekisteristä aina ajan tasalla olevan tiedon työntekijöiden pätevyyksistä keskitetysti yhdessä paikassa, joka on käytettävissä tietokoneella, tabletilla sekä mobiilissa.

 • Kustannustehokas

  Kustannustehokas

  Turvallisuus on mittaamattoman arvokasta

  Ohjelmistopaketin hinta määräytyy toiminnallisuuksien ja lisenssien määrän mukaisesti. Hinta esimerkiksi pienelle yritykselle on 100-500 euroa/kk.

  Koko toiminnan idea on, että se on varmasti saatavilla kaikille. Hankinta ei ainakaan jää hinnasta kiinni, Harjuhaahto kertoo.

 • Työntekijän lisääminen
 • Havainnot käytännössä
 • Työtehtävän lähettäminen
 • Työntekijän lisääminen

  Janne tarvitsee työmaalle lisää työvoimaa ja palkkaa uuden timpurin. Hän avaa CrewCaren, klikkaa lisäys-nappia ja kirjoittaa kaavakkeeseen työntekijän henkilötunnuksen. CrewCare noutaa työntekijän tiedot ja pätevyyden automaattisesti Tilaajavastuun tietokannasta. Uusi työntekijä voi aloittaa järjestelmän käyttämisen ja työt työmaalla välittömästi ja ilman sen kummempia paperitöitä.

 • Havainnot käytännössä

  Janne tarkastaa valua työmaalla. Se on tehty juuri niin kuin kuuluu ja vieläpä hitusen etuajassa. Hän nappaa siitä videopätkän ja kehuu työnjälkeä.

  Teemu huomaa aamulla työmaalle tullessaan, että eilen kaivettu monttu on jäänyt merkkaamatta. Hän lähettää siitä kuvan lyhyen kuvaus-tekstin kera muutamalla näpäytyksellä ja ryhtyy merkkaamaan sitä. Työn päätteeksi lähettää havainnon merkatusta montusta.

 • Työtehtävän lähettäminen

  Janne saa puhelimeensa ilmoituksen uudesta havainnosta: elementti ei täytä laatuvaatimuksia ja se on vaihdettava toiseen. Nopean arvion jälkeen hän päättää luoda uuden työtehtävän Teemulle, Villelle ja Heikille.

  Tehtävän kohteen ja sijainnin asettamisen jälkeen Janne lisää kuvat kohteesta, aika-arvion, käytettävät ajoneuvot sekä vaadittavat pätevyydet. Tehtävän lisäyksen jälkeen tehtävään sijoitetut työntekijät saavat ilmoituksen älypuhelimeensa ja kuittaavat sen. Tehtävänäkymästä he voivat tarkistaa tehtävän ohjeistukset sekä esimerkiksi lukea työkoneiden manuaaleja. Tieto välittyy vaivatta ja työt etenevät turvallisesti ja tehokkaasti.

 • Työntekijän lisääminen
 • Havainnot käytännössä
 • Työtehtävän lähettäminen

Tehosta työturvallisuutta nyt

Lähetä yhteydenottopyyntö allaolevalla lomakkeella. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja tuotteistamme.

Yhteistyössä

Caracom Kumppani TilaajavastuuCaracom Kumppani Tilaajavastuu
Caracom Kumppani Crew CareCaracom Kumppani Crew Care
Caracom Kumppani NetsonoCaracom Kumppani Netsono
Caracom Kumppani Wikstrom MediaCaracom Kumppani Wikstrom Media
Caracom Kumppani FicoloCaracom Kumppani Ficolo
Caracom Klinger FinlandCaracom Klinger Finland
Caracom Kumppani IdControlCaracom Kumppani IdControl
Caracom Kumppani MoonhillCaracom Kumppani Moonhill