Poikkeustilanne – työntekijän etäperehdys ja korona-tiedotuskanava nyt ilmaiseksi käyttöön

Poikkeustilanne – työntekijän etäperehdys ja korona-tiedotuskanava nyt ilmaiseksi käyttöön

Suurasiakkaamme laajensi tehtaallaan työntekijän perehdytys- ja tenttiohjelmiston käyttöä myös koronavirusepidemia-tiedotukseen. Tarjoamme nyt kaikille yrityksille ilmaiseksi samaa mahdollisuutta – saat paketissa tehokkaan etäperehdytyssovelluksen, joka sisältää Covid-19 -tentin.

Perehdys voidaan lähettää saapuvalle henkilölle etätentiksi tai se voidaan tehdä käyttäjäyksikön omilla tietokoneilla ja mobiilipäätteillä.

Ilmainen käyttö on tarkoitettu akuuttien perehdytys- ja tiedotustarpeiden ratkaisemiseen. Jakso on yhden kuukauden mittainen. Sen jälkeen voitte jatkaa sovelluksen käyttöä alla olevin hinnoin tai lopettaa käytön ilman velvoitteita.

Näin pääset heti alkuun:

  1. Ota yhteys: info@caracom.fi
  2. Ilmoita yhteyshenkilön nimi, yritys ja arvioitu perehdytettävien määrä
  3. Lähetämme ohjeistuksen ja käyttöohjeet
  4. Aktivoimme uuden käyttäjätilin, jolla pääsette käyttämään työkalua
  5. Perehdytyksenne voivat alkaa

Firs1Step on erittäin helppokäyttöinen – heti käyttöönotettavissa

CaraComin sähköinen perehdytys- ja tenttiohjelmisto on GDPR-auditoitu, tenttiominaisuudella ja täysillä muokkaustoiminnoilla varustettu työntekijän sähköinen perehdytystyökalu, joka voidaan integroida kulunvalvontaan. Näin työpaikalle pääsevät vain henkilöt, jotka ovat läpäisseet kokeet ja joiden luvat ovat voimassa.

First1Step on GDPR-auditoitu vuonna 2018, ja sitä on käytetty jo asiakkaidemme satojen työntekijöiden perehdytykseen. Nyt työkalu on kaikkien asiakkaidemme saatavilla pilvipalveluna alla ilmoitetuin hinnoin.

First1Stepin etu on vapaa muokattavuus, joten se soveltuu monien eri toimialojen tarpeisiin. First1Stepiin on helppo siirtää kaikki perehdytysaineisto, joka on myös jatkuvasti muokattavissanne.

Voitte toteuttaa rajoittamattoman määrän kokeita, testejä tai eri työpätevyyksien tenttejä sekä automaattisia ilmoituksia.

First1Stepissä on valmiutena integrointi kumppanimme IDcontrolin kuluvalvontaan. Tentin läpäisseen työntekijän lupa päivittyy reaaliajassa voimassa olevaksi. Myös työntekijöiden pätevyyksien voimassaolon seuranta automatisoituu.

Selkeä ja edullinen hinnoittelu jatkossa – hinta organisaation perehdytys määrän mukaan

S      90,00€ / kk   (1-50 hlöä)

M   180,00€ /kk   (51-150 hlöä)

L     260,00€ / kk  (151-399 hlöä)

XL  400,00€ / kk  (400- 800 hlöä)

Rajoittamaton lisenssi: 790,00€ / kk

Hinnat Alv 0%

Näin saat First1Stepin käyttöösi:

Ota yhteyttä: info@caracom.fi ja opastamme sinut eteenpäin.