Norlic ja CaraCom yhteistyöhön: Työaikaraportointi kasvotunnistuksella mahdollista nyt Ontimessa

Norlic ja CaraCom yhteistyöhön: Työaikaraportointi kasvotunnistuksella mahdollista nyt Ontimessa

Ab Norlic Oy kehittää pilvipalveluna käytettävää Ontime Työaikaraportointi -järjestelmää. Ontime automatisoi palkanlaskentaprosessin työajankirjaamisesta palkanmaksuun. Työaikatiedot siirtyvät sähköisesti palkanlaskentaan valmiiksi tulkittuna, eikä palkanlaskijan manuaalityötä tai -tulkintaa enää tarvita. Ontime eroaa markkinoilla olevista vastaavista järjestelmistä, koska se pystyy tulkitsemaan eri työehtosopimusten lisäksi myös paikallisesti sovitut tiedot automaattisesti poikkeuksellisen kattavasti osana palkanlaskentaa.

CaraCom Oy on Pohjoismaiden johtava kasvojentunnistuksen kehittäjä yritysten turvallisuussektorilla. Caracom on suomalainen turvallisuuteen keskittynyt ohjelmistotalo, jonka juuret ovat vahvasti rakennusalalla ja teollisuudessa. Yritys tuo uusimmat turvallisuusteknologian työkalut kaiken kokoisten toimijoiden saataville, noudattaen tarkasti Euroopan GDPR- asetuksia.

Ontime Työaikaraportoinnin käyttö jatkossa myös kasvotunnistuksella

– Haluamme tarjota niin nykyisille, kuin uusille asiakkaillemme moderneja ratkaisuja. Kasvotunnistautuminen on helppo ja käyttäjäystävällinen toimintatapa. Yhteistyön myötä tuomme modernin, entistä turvallisemman teknologian nykyisten vaihtoehtojen rinnalle. Kasvot ovat tässä tapauksessa ensisijaisesti vaihtoehto leimaustageille, sanoo Norlic Oy:n liiketoimintajohtaja Jari Rättyä.

– Kysyntä kasvojentunnistusteknologialle on tällä hetkellä hyvin voimakkaassa kasvussa. Moderni teknologiamme mahdollistaa myös erittäin kustannustehokkaan toteutuksen, mikä varmasti kiinnostaa myös Ontime Työaikaraportointia käyttäviä yrityksiä, toteaa CaraCom Oy:n toimitusjohtaja Santtu Harjuhaahto.


Norlic Oy lyhyesti

Ab Norlic Oy on itsenäinen ja täysin Suomalaisessa omistuksessa oleva yritys. Norlic kehittää ja ylläpitää pilvipalveluna käytettävää Ontime Työaikaraportointi -ohjelmistoa. Ontimella on lähes 50 000 tyytyväistä käyttäjää. Norlic on myös yksi Suomen suurimmista tilitoimistopalveluita tuottavista yrityksistä. Norlic -konsernin palveluksessa on tällä hetkellä 135  talous-, palkka- ja ohjelmistokehityksen asiantuntijaa. Yhtiön kotipaikka on Pietarsaari.


CaraCom Oy lyhyesti

CaraCom Group on suomalainen turvallisuuteen keskittynyt ohjelmistotalo, jonka juuret ovat vahvasti rakennusalalla ja teollisuudessa. Missiomme on työpaikka, jossa ei tapahdu onnettomuuksia. Tuomme uusimmat turvallisuusteknologian työkalut kaiken kokoisten toimijoiden saataville. Yhtiön kotipaikka on Kalajoki.

Lisätietoja:

Santtu Harjuhaahto
toimitusjohtaja/ CEO
CaraCom Group Oy
santtu.harjuhaahto@caracom.fi
Puh. 045 639 3329

Jari Rättyä
liiketoimintajohtaja
Ab Norlic Oy
 jari.rattya@norlic.fi
Puh. 050 4333 798