Vahvat kumppanit kasvun tukena

CaraCom Groupin toiminta perustuu omaan erikoisosaamiseemme, jonka hyödyt skaalautuvat eri käyttötarkoituksiin vahvan kumppanuusverkostomme tuella. Sopimuskumppanimme toimivat ydintoimintaamme kiinteästi liittyvillä aloilla, ja ovat sitoutuneet tukemaan kasvuamme. Vastaavasti CaraCom Group Oy seisoo kumppaniensa kasvun tukena.

  • Kumppanimme toiminta tukee saumatta omaamme
  • Erikoisaloja mm. henkilörekisterit, henkilötunnistus, ohjelmistokehitys ja teollisuuden automaatio
  • Etsimme vielä joitakin kumppaneita, oleellista on aito vastavuoroisuus

Kysy kumppanuudesta

Soita: 045 639 3329

Mail: info@caracom.fi

Y-tunnus: 2848766-6

Tietomme Tilaajavastuun rekisterissä

Yhteistyössä

Tilaajavastuu tarjoaa palvelut ja tietorekisterin tilaajavastuulain ja veronumerolain noudattamista varten. Tilaajavastuun ja Caracomin yhteistyö näkyy CrewCare-palvelustamme löytyvistä ajantasaisista tiedoista, jotka kattavat henkilöstön pätevyydet ja voimassa olevat luvat.

Tutustu

Kansainvälisesti toimiva IDcontrol on kotimainen yritys, joka tarjoaa asiakaskohtaisia ratkaisuja turvallisuuteen ja tunnistautumiseen. CaraCom ja ID Control ovat toimittaneet yhteistyössä ratkaisuja teollisuuden toimijoille.

Tutustu

Ficololla on Euroopan kustannustehokkaimpiin kuuluvia korkean turvatason konesaleja Ulvilassa, Tampereella ja Helsingissä, jonka uusi datakeskus otetaan käyttöön vuonna 2019. Ficolo ja CaraCom tekevät yhteistyötä mm. pilvipalvelujen tietoturvassa.

Tutustu

Espoossa, Oulussa ja Rovaniemellä toimiva inData tarjoaa yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille korkealuokkaisia ICT-ratkaisuja. inData ja CaraCom tekevät vahvaa yhteistyötä tuotteiden markkinoinnissa.

Tutustu

Ab Norlic Oy kehittää ja ylläpitää pilvipalveluna käytettävää Ontime Työaikaraportointi -ohjelmistoa. Norlic -konsernin palveluksessa on  135  talous-, palkka- ja ohjelmistokehityksen asiantuntijaa. CaraCom ja Nordlic ovat tuoneet kasvojentunnistuksen työajanseurannan avuksi.

Tutustu

Tatsi Gym on uuden sukupolven kuntosalikonsepti. Tatsi Gym ja CaraCom tekevät yhteistyötä CaraID- kasvojentunnistusjärjestelmän soveltamisessa kuntosalisektorille.

Tutustu

Ab Wikström Media Oy on Pietarsaaressa ja Vaasassa toimiva täyden palvelun mainostoimisto. Wikström Media toimii CaraComin mainostoimistona.

Tutustu

Tulostie on strateginen sisällöntuottaja, jolla on pitkä historia journalististen sisältöjen ja digitaalisen liiketoiminnan alueilta. Tulostie tukee CaraComia mediatiedotuksessa ja toteutti verkkosivustomme.

Tutustu