CrewCare-päivitys – käyttöliittymät julkaistaan myös englanniksi ja ruotsiksi

CrewCare-päivitys – käyttöliittymät julkaistaan myös englanniksi ja ruotsiksi

CaraComin CrewCare-toiminnanohjausjärjestelmä päivittyy uusilla kieliversioilla maaliskuun aikana asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Kieliversiot lisätään oletuksena asiakkaidemme tilauksiin ja käyttöliittymiin ilman veloitusta.

– Työmailla ennuste ulkomaisen työvoiman käytöstä on jatkossakin kasvava. Keskeistä on, että jokainen työntekijä ja alueelle saapuva henkilö saa helposti ja heti ymmärrettävästi ohjeistukset ja säännökset tuekseen, sanoo CaraCom Group Oy:n toimitusjohtaja Santtu Harjuhaahto.

Uusien kieliversioiden päivitys työmaaohjelmisto CrewCareen on luontainen jatkumo ohjelmiston kehitykselle. Kasvojentunnistusohjelmisto Cara ID:ssä koko lähtökohta on ollut alusta saakka kansainvälinen (käyttökieli on englanti).

Eroon työmaiden Excel-viidakosta ja paperikuormasta

Päivityksen myötä sekä työnjohdon että työntekijän kaikki työkalut CrewCaressa ovat käytettävissä suomenkielisen  käyttöliittymän lisäksi kokonaisuudessaan englanninkielisen ja ruotsinkielisen  käyttöliittymän kautta.

Helppokäyttöisyys ja tietojen varma säilyvyys yhdessä paikassa nopeuttavat ja selkeyttävät työn kulkua. Nopea tiedonvälitys parantaa turvallisuutta.

CrewCaren suuri, työmaiden arjessa näkyvä etu on Excel-taulukoiden ja paperiaineistojen tarpeen merkittävä väheneminen.

CrewCare on helppokäyttöinen rakennusalan ja teollisuuden yritysten työturvallisuusohjelmisto, johon sisältyvät mm. varma kulunvalvonta ilman tarkastuksia, reaaliaikaiset työskentelyluvat (Valttikortti Online), työmaan arviointi ennen työn aloitusta, työtehtävien välitys ja valmistuminen, havaintojen reaaliaikainen välitys ja työmaapäiväkirja.

Lisätietoja:

Tomi Vuorinen
Export Manager
Puhelin: 0400 156 615
Sähköposti