CaraCom lanseeraa markkinoille uuden CaraID – sisätilanhallintajärjestelmän

CaraCom lanseeraa markkinoille uuden CaraID – sisätilanhallintajärjestelmän

CaraID on uudenlainen valvontajärjestelmä joka on kehitetty vastaamaan nykyaikaisia vaatimuksia erilaisten kohteiden turvallisuuteen ja tilanhallintaan liittyen.  Rakennuksissa ja laitoksissa työskentelee ja vierailee paljon ihmisiä päivittäin – CaraID antaa ilmoituksen reaaliaikaisesti aina kun valvotulla alueella tapahtuu asiatonta oleskelua – näin parannamme turvallisuutta ja tietosuojaa joka koskettaa meitä kaikkia pienistä koululaisista aina isoihin yrityksiin asti. CaraID sujuvoittaa liikkumista kaikenlaisissa kiinteistöissä, ja ohjaa henkilöt oikeaan paikkaan tehden sisätilojen käytöstä tarkoituksenmukaista ja vaivatonta.

Järjestelmä on luotu käyttäjäystävälliseksi – sen käyttö on yksinkertaisen helppoa eikä se vaadi henkilöstöltä lisäresursseja vaan pikemminkin säästää niitä. Käyttöönotto tapahtuu vaivattomasti avaimet käteen – periaatteella.

CaraID – järjestelmä on osa CaraComin innovatiivista tuoteperhettä joka perustuu tulevaisuuden teknologiaan. Palvelumme ja tuotekehittelymme avainasemassa ovat aina asiakkaidemme toiveet ja palveluntarpeet. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinun yrityksesi tarpeisiin sopivat ratkaisut!