Kokemusta, näkemystä ja teknologiataituruutta

CaraCom Group on suomalainen turvallisuuteen keskittynyt ohjelmistotalo, jonka juuret ovat vahvasti rakennusalalla ja teollisuudessa. Missiomme on työpaikka, jossa ei tapahdu onnettomuuksia. Tuomme uusimmat turvallisuusteknologian työkalut kaiken kokoisten toimijoiden saataville.

  • Perustettu 2017
  • Erikoistunut turvallisuusohjelmistoihin
  • Johtava kasvojentunnistusteknologian kehittäjä Pohjoismaissa
  • Suomalainen yhtiö, jonka omistavat toimiva johto, rakennusliikkeet ja sijoitusyhtiöt
Lue tarinamme Uutiset

Caracom Group Oy

KALAJOKI
Tuomipakkaintie 5-9, LTP 2
85100 Kalajoki, Finland

TURKU
Köydenpunojankatu 14
20100 Turku, Finland

Soita: 045 639 3329

Mail: info@caracom.fi

Y-tunnus: 2848766-6

Tietomme Tilaajavastuun rekisterissä
Tomi Vuorinen

Tomi Vuorinen

Export Manager

Jonne Pöyhtäri

Jonne Pöyhtäri

Adviser, partner

Juha Schroderus

Juha Schroderus

Myynti / CaraID-kasvontunnistus

Kaikki alkoi teollisuuden kenttätöistä

CaraComin tarinan ensirivit kirjoitettiin jo vuosia sitten, kun Santtu Harjuhaahto kumppaneineen toimi teollisuuden ja rakennusalan kenttätöissä niin rivimiehen, työnjohdon kuin päällikön tehtävissä. Työturvallisuudesta jouduttiin tinkimään liian usein ajanpuutteen takia.  Vietimme monia öitä turvallisuusasioita miettien. Läheltä piti -tilanteita osui myös omalle kohdalle.

Kun tiemme yhdistyivät myöhemmin Nokian kokeneiden teknologia-ammattilaisten kanssa, näkemys kirkastui nopeasti. CaraCom tekee uusinta teknologiaa hyödyntäen arjen käyttötarpeisiin turvallisuusjärjestelmiä, jotka ratkaisevat todellisia turvallisuushaasteita. Lisäksi päätimme, että toiminnan on mahdollistettava ratkaisujen kilpailukykyisyys myös kustannusten osalta, jotta niiden käyttöönotto on realistista suurten toimijoiden lisäksi pienemmille yrityksille.

Me CaraComilla toivomme, että kehittyneiden teknisten ratkaisujen myötä työturvallisuus lisääntyy tulevaisuudessa huomattavasti kaikilla toimialoilla. Mikäli ratkaisujemme avulla vältetään yksikin vakava tapaturma, kaikki työmme on ollut tekemisen arvoista!